Měsíční archív: Září 2014

Náhradní díly na motorky

Jestliže se vám na motorce pokazí nějaká součástka nebo prostě jenom budete chtít nakoupit nějaké nové příslušenství, či doplněk, můžete zavítat do jednoho z mnoha obchodů, které se prodejem takového typu sortimentu zabývají. Většinu z těchto společností naleznete samozřejmě na internetu. Pokud jste například z Brněnska, tak můžete navštívit internetový obchod, který naleznete na internetové adrese motocyklovedily.cz. Stránky fungují samozřejmě jako internetový obchod, takže si veškerý sortimentu můžete objednat z pohodlí domova.

Pokud se však budete chtít na dané zboží podívat nebo se jenom poradit, můžete navštívit kamennou pobočku, která se nachází na adrese Nové Sady 27. Otevřeno je zde každý pracovní den od devíti do šesti hodin odpoledne. Možností dopravy je pak spousta. V prvé řadě si zboží můžete vyzvednout samozřejmě na prodejně. Dále si můžete nechat zboží poslat na dobírku nebo platit předem bankovním převodem. Nejrychlejší možností je balík do ruky, kdy máte garanci doručení následujícího pracovního dne, přičemž doprava zdarma je při objednávce nad pět tisíc korun. Toto však neplatí pro pneumatiky.

Pokud se podíváte na oficiální internetové stránky, tak po levé straně naleznete seznam všech produktů, které si zde můžete objednat. Produkty jsou samozřejmě rozděleny do několika přehledných kategorií podle druhu a typu.

Vložil Díly na motorky | Tagged , , , | Zanechat komentář

Náhradní díly na čtyřkolky

Prodejem čtyřkolek a náhradních dílů na čtyřkolky se v dnešní době zabývá opravdu veliké množství společností, přičemž drtivou většinu z nich můžete najít na internetu, kde fungují také jako eshop. Zboží si tedy můžete jednoduše okamžitě objednat a mít jej za pár dní doma. Jeden z velice oblíbených internetových obchodů naleznete na internetové adrese quad-centrum.cz. Pokud se tedy podíváte na oficiální internetové stránky, tak po levé straně naleznete seznam všech produktů, které jsou zde k dispozici, a které si můžete objednat. Produkty jsou samozřejmě rozděleny do několika přehledných kategorií podle druhu a typu.

Jedná se například o kategorie jako třeba Baterie a nabíječky, Bazar, Boty, Helmy a brýle, Ložiska kol, Nájezdy a kurty, Oblečení a chrániče, Kola a pneumatiky, Brzdy a veliká spousta dalších kategorií. Zboží si můžete z tohoto obchodu objednat do drtivé většiny států Evropy, přičemž doba doručení by neměla být nikdy delší než šest dní.

Do České republiky je to samozřejmě pouze jeden den. Zboží můžete zaplatit na dobírku nebo samozřejmě předem na bankovní účet.

Vložil Díly na motorky | Tagged , , , | Zanechat komentář

Autobazar nákladních vozidel

Autobazarů je v dnešní době opravdu veliké množství, a to samozřejmě i autobazarů, které se specializují na prodej nákladních vozidel. Pokud se budete chtít na nějaké takové autobazary podívat, můžete se samozřejmě mrknout na internet, kde většina z nich má samozřejmě své oficiální internetové stránky. Jedním z velice oblíbených autobazarů nákladních vozidel je Bazar Roudnice, který naleznete na stejnojmenné internetové adrese.

Jedná se o společnost, která funguje na tomto trhu již něco kolem dvaceti let, přičemž disponuje prodejní plochou něco kolem čtyřiceti tisíc metrů čtverečních, kde naleznete něco kolem šesti set kusů nákladních vozidel ve všech kategoriích, dále zemědělskou a stavební techniku, autodíly a spoustu dalšího. Pokud se tedy rozhodnete i například prodat svůj vůz, tak se nejedná o žádný problém. Obrátíte se pouze na pracovníky této společnosti z oddělení výkupu, kde se o všechno postarají. Vůz se samozřejmě prohlédne, sepíše se smlouva a vyplatí se vyjednaná cena. Společnosti poskytuje samozřejmě také další služby, jako třeba financování nového vozidla prostřednictvím leasingových služeb u společností Agro Leasing, UNI Leasing, Vltavín Leasing nebo ČSOB Leasing.

Vložil Nákup auta z bazaru | Tagged , , , | Zanechat komentář