Měsíční archív: Říjen 2014

Náhradní díly pro nákladní automobily

Nákladní automobily nejsou samy o sobě nijak levnou záležitostí. A pokud jde o náhradní díly, platí to zrovna tak. Není se tak více méně čemu divit, že provozovatelé nákladních automobilů v případě potřeby sahají hlavně po neoriginálních nákladních dílech nebo dokonce dílech, které pocházejí z vrakovišť.

Obecně je ale známo, že pokud jde o díly z vrakoviště, měly by být až tím posledním a naprosto nouzovým řešením. Jejich kvalita je totiž na nejmenší možné úrovni, navíc se jedná o díly poničené, které rozhodně neprospějí ani technickému stavu vozidla, ale ani bezpečnosti během jízdy a hlavně v případě nehody.

Náhradní díly pro nákladní automobily je třeba vybírat stejně, jako je tomu u náhradních dílů na automobily osobní. Je tedy nutné vědět značku vozidla, typové označení nebo výrobní číslo nákladního vozidla. Zaměřujete-li jen na výběr originálních náhradních dílů, mohou vám pomoci odborníci, autorizované servisy nebo přímo výrobce vozidel. Originální i neoriginální díly je možné objednávat prostřednictvím internetu. V současné době je provozováno hned několik internetových obchodů, kde je nabídka náhradních dílů na nákladní automobily velmi široká. Více méně si stačí jen vybrat takový díl, který bude naprosto odpovídat konkrétním požadavkům pro dané vozidlo.

Návštěva vrakoviště by se měla stát až posledním řešením. Je třeba si uvědomit, že na vrakovištích jsou vozidla určená k likvidaci a valná většina náhradních dílů je velmi poškozená. V případě vrakovišť tak dáte přednost velmi nízké ceně před kvalitou výrobku.

Vložil Náhradní díly prodej | Tagged , , , | Zanechat komentář

Náhradní díly pro karavany

Investovat do karavanu se bezpochyby vyplatí a to hlavně v případě, že je ve vašem zájmu pravidelně cestovat. Tak jako tak ale karavany, zvlášť ty velmi moderní a dobře vybavené, nejsou tak levnou záležitostí, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Obytné vozy a karavany jsou velmi dobrým řešením pro rodiny s dětmi, ale i pro skupiny přátel, kteří chtějí cestovat a poznávat nejen krásy České republiky, ale i některých zahraničních zemí. Problémy ale nastávají v případě, že se některé díly opotřebují, některé části karavanu je třeba opravit, což bezpochyby znamená zejména značnou investici.

Náhradní díly pro karavany a obytné vozy ale nezahrnují jen jednotlivé součástky, které jsou nezbytnou součástí motoru vozidla, ale i například některé části vnitřního vybavení nebo opláštění samotného vozidla.

Při výběru konkrétního a naprosto vhodného náhradního dílu je nutné znát několik základních údajů, bez kterých jen velmi těžko vyberete naprosto správně. Jednak je nutné znát přesný model a značku karavanu nebo obytného vozu, jeho typové označení, rok výroby nebo alespoň výrobní číslo, které je pro každé vozidlo specifické. Pokud je ve vašem zájmu nákup náhradních dílů, které souvisejí s vybavením karavanu, je nutné hledět hlavně na rozměry. Například budete-li objednávat nová okna či dveře, musíte naprosto přesně vědět jejich rozměry. Náhradní díly na karavany a obytné vozy je vhodné vybírat zejména v autorizovaných prodejnách, kde je sortiment složen převážně ze značkových a originálních náhradních dílů. Dlouhé cesty by totiž nekvalitní díly nemusely vydržet.

Vložil Náhradní díly prodej | Tagged , , , | Zanechat komentář

Kelly náhradní díly

Společnost Auto Kelly působí na trhu už od roku 1994 a současně se zabývá jak prodejem náhradních dílů, tak i kompletním servisem motorových vozidel. V současné době se jedná o jednoho z největších distributorů a prodejců náhradních dílů jak na osobní automobily, tak i na užitková vozidla – nikoli na nákladní vozidla. Celkově se v České republice nachází více jak šedesát oficiálních poboček a servisů Auto Kelly, zajištěn je jak velkoobchodní, tak i maloobchodní prodej pro nové i stávající zákazníky. Ať už jde o jakýkoli automobil světové značky, autodíly je možné zakoupit právě v Auto Kelly, kde jsou navíc zaměstnáni odborníci, jež jsou schopni poradit se správným výběrem.

Značným přínosem je i Auto Kelly servis automobilů, kde jsou zajišťovány opravy i údržba nových a ojetých automobilů. Mimo jiné jsou zde prováděny i servisní prohlídky aut, jejichž záruka je stále platná a to tak, aniž by byly porušeny podmínky záruční doby. V rámci servisu jsou používány výhradně značkové autodíly, jejichž cenou budete zaručeně velmi potěšeni. Zákazníky ale určitě ocení i množství různých poboček v České republice, kterých se u nás nachází zhruba dvě stě. Nebudete tak mít příliš problém s hledáním odborného a spolehlivého servisu, který vašemu vozidlu poskytne tu největší péči.

Nechcete chodit přímo na některou z prodejen Auto Kelly? Pak zajisté oceníte internetový obchod, kde je možné nakupovat, aniž byste museli trávit čas na některé z poboček. Pokud si tedy víte rady se správným výběrem, rozhodně nebudete mít problém.

Vložil Prodej náhradních dílů | Tagged , , , | Zanechat komentář

Elit náhradní díly

V prvé řadě se podíváme na základní informace o společnosti Elit. Společnost Elit byla založena roku 1991 v České republice a je členem skupiny ELIT Group a Rhiag. Za dvacet roků, co se tato společnost nachází na tomto trhu, podařilo se jí vybudovat, distribuční sítě provozoven a poboček pro své zákazníky a partnery, přičemž je můžeme najít na celém území České republiky. Společnost se zabývá prodejem kvalitativně rovnocenných a originálních náhradních dílů pro užitkové a nákladní vozy, osobní vozy, motocykly a tak podobně. Společnost má na svém kontě také veliké množství různých mezinárodních ocenění. Jedná se například o Ocenění Federal Mogul. Federal Mogul je předním světovým výrobcem originálního vybavení pro automobily, přičemž společnost Elit se v roce 2011 stala nejlepším prodejcem.

Dalším oceněním je pak například Fleet Award, přičemž zde se jedná o anketu domácí, která se specializuje na správu firemních automobilů a vozových parků. Společnost nabízí v současné době také veliké množství volných pozic, ve kterých se můžete realizovat. Jedná se například o prodejního poradce, prodavače autodílů, řidiče skladníka, servisního technika a tak podobně. Veškerou nabídku naleznete samozřejmě na internetových stránkách.

Vložil Prodej náhradních dílů | Tagged , , , | Zanechat komentář